Logo Loader

Online bestelprocedure

Onze website biedt u een prima overzicht van de meest courante brievenbussen in ons gamma. In een paar eenvoudige stappen kiest u uw brievenbus. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u uw brievenbus ook online bestellen. We overlopen hier kort even de verschillende stappen. 
(Via het printericoontje, rechtsboven in de hoek, kunt u deze pagina ook afdrukken, dan kunt u ze als geheugensteuntje gebruiken.)

Maak een keuze uit het gamma:
Op de detailpagina ziet u de prijs voor de standaardversie al ingevuld staan
Kies eventueel uit de beschikbare opties: (de getoonde opties zijn afhankelijk van het type brievenbus)

-De kleur, enkel bij aluminium: maak zonder meerprijs een keuze uit 8 standaard RAL kleuren, of geef zelf een RAL kleur op, echter tegen meerprijs

-Graveren: Geef uw brievenbus een persoonlijke tint door uw naam op de klep te laten graveren, zo kunt u tot 2 namen en uw huisnummer laten graveren. Graveren kan enkel in hoofdletters, daarbij wordt de laklaag weg gefreesd en komt de aluminium kleur boven. Op een lichte kleur brievenbus kan het contrast minder zijn, maar toch voldoende leesbaar door het reliëf dat na het graveren ontstaat. Het huisnummer wordt steeds 35mm hoog gegraveerd en firmanamen 20mm hoog. Namen van particulieren worden steeds 10mm hoog gegraveerd tenzij ook voor 20mm hoog geopteerd wordt. Dit dient u dan op te geven in het opmerkingenveld op de bestelling.

-Het deurtje: Standaard wordt een deurtje achteraan en rechtsdraaiend gemonteerd. U kunt hier een andere voorkeur opgeven.

-Levering: We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw brievenbus in de beste condities geleverd wordt. Onze zorg voor kwaliteit staat ook centraal bij de verzending van uw brievenbus. De levering wordt daarom meestal door eigen dienst uitgevoerd.

-Afhaling: Natuurlijk kunt u uw brievenbus ook zelf komen afhalen: in een personenwagen waarvan u de achterbank kunt platleggen, lukt dit meestal prima. Gelieve een reisdeken mee te brengen.

-Totaalprijs: Onderaan ziet u nu de totaalprijs van uw bestelling

Klik nu op: Bestellen
Op volgende pagina vragen we u om uw gegevens in te vullen
Graag ook even invullen als het afleveradres niet hetzelfde is als het facturatieadres. Als u even klikt bij 'Afleveradres (indien dit afwijkt van facturatieadres)', krijgt u een aantal extra invulvelden te zien. Hier kunt u het adres invullen waar de bestelling naar toe moet.
In het Opmerkingenveld kunt u nog een specifieke vraag of mededeling plaatsen.
Klik nu op versturen

Bevestigende e-mail
U krijgt nu een bevestigende e-mail in uw mailbox. In deze e-mail vindt u alle gegevens van uw bestelling terug. Controleer deze nog even zorgvuldig en geef ons zo snel mogelijk een seintje als er toch iets fout zou zijn gelopen met uw bestelling. 
Deze e-mail bevat eveneens alle gegevens om uw betaling te verrichten. Mogen we u verzoeken bij de betaling het referentienummer te gebruiken.